Jak to bylo léta páně 2012 s penězi na kulturu v Klecanech / infografika

PŘÁTELÉ A FOR CULTURE SE PTÁ UŽ PŮL ROKU MĚSTA,  ZDA  ČÍSLA JSOU OPRAVDU SPRÁVNÁ A ZDA BY TEDY MĚSTO MOHLO ČÁSTKU ROZÚČTOVAT DO JEDNOTLIVÝCH AKCÍ A PROJEKTŮ V RÁMCI KULTURY V KLECANECH.
BYŤ SE BEZPOCHYBY JEDNÁ O VEŘEJNOU INFORMACI A TAK JSME O NÍ ŽÁDALI, ODPOVĚDI ZA VÍC JAK PŮL ROKU JSME SE NEDOČKALI.

PŘITOM JSME NA ROK 2014 NABÍDLI MĚSTU, ŽE PŘEVEZMEME PRÁCI  ZDECIMOVANÉ KULTURNÍ KOMISE A PŘEDLOŽILI JSME NABÍDKU KDE JSME OPRAVDU NABÍDLI CCA 70 KULTURNÍCH AKCÍ V OBCI V ROCE 2014 ZA ČÁSTKU 640 000,-  VIC ZDE : http://goo.gl/epA8ox

A TAK NÁM ŘEKNĚTE DOLE POD ČLÁNKEM V DISKUZI,
CO JSME UDĚLALI ŠPATNĚ, ŽE SE  DNES ZASTUPITELÉ MĚSTA SNAŽÍ FOR CULTURE V KLECANECH ZAŘÍZNOUT?PROČ UŽ SI TADY DLE ZASTUPITELŮ NEMÁ FOR CULTURE ŠKRTNOUT???

NAŠIM CÍLEM JE EFEKTIVNĚ NAKLÁDAT S PROSTŘEDKY NA KULTURU, PROTOŽE SE DOMNÍVÁME, ŽE UŽ TAK JICH JE V RÁMCI KULTURY NEDOSTATEK, ŽE KULTURA JE V ČR DLOUHOU DOBU PODFINANCOVANÝ SEKTOR A ŽE KDYŽ SE JEŠTĚ S NIMI ZACHÁZÍ NETRANSPARENTNĚ A MIZÍ ANIŽ BY OBČAN MĚL MOŽNOST JEJICH TOK SLEDOVAT, ŽE TO NENÍ SPRÁVNĚ!
JESTLI  SOUHLASÍTE PODPOŘTE NÁS A NAPIŠTE NÁM DO KOMENTÁŘŮ POD ČLÁNKEM VÁŠ NÁZOR!DĚKUJEME!
Čísla, která zde uvidíte nejsou sumy, které by si vymyslel  For culture a tak posuďte samy, jak se věci mají a pokud se Vám částky zdají přehnané, ptejte se politiků, co s těmi penězi udělali, protože tyhle peníze jsou Vaše a pro Vás.
Zdroje dat
Analýzy rozpočtů obcí na  vznikly na základě oficiálních dat zveřejňovaných Ministerstvem financí ČR. Data jsou přístupná v systémech ARIS a ÚFIS.

Z těchto systémů využíváme informace ze sestavy "Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu ÚSC, regionálních rad a DSO" obsahující údaje o:

schváleném rozpočtu - to je rozpočet obyčejně zpřístupněný na webu obce,
rozpočtu o změnách - to je rozpočet po úpravách v průběhu roku a
výsledek od počátku roku - údaje o skutečném plněí rozpočtu k 31.12 daného roku, tyto údaje zveřejňujeme na www.rozpocetobce.cz.
Druhou využívanou sestavou je "Soustava informativních a monitorujících ukazatelů hospodaření obce", která obsahuje údaje o majetku, zadluženosti a likviditě obce k 31.12. daného roku.


zdroj : http://www.rozpocetobce.cz/


Komentáře

Anonymní píše…
Kdyby měli zastupitelé čisté svědomí, otázkou zůstává proč by nepředložili všechny informace, aby vyvrátili všechny domněnky???