Klecanský širák _DÍKY!

Tak a je to.První ročník Klecanského širáku je za námi a já bych každopádně chtěl poděkovat Vám všem, kteří jste podpořili letní kino a přišli na filmy pod širým nebem.
Parádní atmosféra, která celých pět dnů na náměstí panovala a také počasí, které nám přálo, vynikající promítač, české filmy a skvělí návštěvníci kina, to všechno mě dává pocit, že  maraton, skládání a rozkládání celého "cirkusu"každý den mělo smysl a možná jsme položili základ k tomu, aby se akce opakovala každý rok a aby se třeba dál Širák rozrůstal a rostl.
Každopádně bych chtěl poděkovat za
pořadatele FOR Culture / Klecanský kulturní servis, Městu Klecany, že akci finančně podpořilo.Dále Pravému Hradci, za zapůjčení stanů, a taky všem, kteří se aktivně podíleli na každodenních přípravách a  na chodu stánku s občerstvením.
Já osobně, mám ohromnou radost, že Klecany ukázaly, že je kultura baví a že slova místostarosty, pana Němečka o tom, že Klecaňáci nejsou na kulturu zvědaví  se nenaplnily!
Chceme a budeme i do budoucna aktivní v kulturním dění obce,  už nyní se nám hlavou honí další myšlenky a nápady. :)
Každopádně za FOR Culture / Klecanský kulturní servis, Vám všem kteří jste si užívali filmy pod hvězdami s náma díky, za parádních pět filmovejch večerů na náměstí!





Komentáře